.

Ketahui RAHSIA Mengapa Lelaki Gemuruh di Majlis Akad Nikah & Cara Mengatasinya Serta Persiapan di Hari Bahagia Anda!


Perkenalkan ebook yang mengupas secara detail mengenai akad nikah yang boleh merongkai debaran anda di majlis itu nanti. Ebook ini anda akan mendedahkan panduan dan tip-tip penting bagaimana anda harus bersedia mengharungi majlis akad nikah dengan lancar. Ia direka khas untuk anda yang masih bujang yang masih belum ada pengalaman lagi...


Apa kandungan ebook ni ?

1) Bentuk persediaan yang anda perlu lakukan seperti dalam proses merisik, pertunangan, malam berinai, 6 bulan sebelum kahwin, 3 bulan sebelum kahwin, 3 minggu sebelum kahwin, 3 hari sebelum kahwin, hari Pernikahan, 3 hari selepas kahwin.

2) Langkah-langkah awal apa yang anda perlu lakukan sebagai persediaan anda untuk mendaftar nikah termasuk prosidur pendaftaran nikah.

3) 10 jenis kesilapan yang selalu dilakukan oleh pengantin lelaki semasa akad nikah mengakibatkan akad terpaksa dilakukan sekali lagi. (penting sangat-sangat...)

4) 7 sebab mengapa pengantin lelaki melakukan kesilapan semasa akad.

5) Mengetahui perjalanan majlis akad nikah dari awal hingga selesai (dari anda tiba di surau segingglah pernikahan anda telah sah) secara berturutan supaya anda tahu apa yang harus dilakukan dalam majlis akad nanti.

6) Mengetahui apa itu Ta'liq dan contoh lafaz ta'liq bagi beberapa negeri kerana lafaz ini sedikit berbeza bagi setiap negeri. Ini adalah antara perkara yang anda perlu faham dan lafazkan dihadapan jurunikah setelah selesai akad nikah.

7) Mengetahui bagaimana lafaz akad dengan betul dari contoh yang disediakan, sebagai persediaan awal anda.

8) 6 tip penting sebelum majlis akad nikah dimulakan yang hingga kini masih belum dibongkarkan lagi.

9) Adab-adab semasa akad nikah, supaya mendapat keberkatan.

10) 11 tip bajet perbelanjaan perkahwinan.

11) Senarai semak bajet perkahwinan, sebagai panduan kepada bakal pengantin.

Dan banyak lagi…


KLIK SINI UNTUK MAKLUMAT LANJUT