.

Menyebut berkenaan dara, pasti ramai yang risau dan bimbang akan bertemu jodoh dengan pasangan yang telah di tebuk tupai. Semua ini lebih membimbangkan selari dengan pembangunan yang sedang berkembang pesat, ramai anak-anak remaja kini telah kehilangan daranya seawal umur 12 tahun .

Ebook ini di tulis bukan sahaja untuk lelaki tetapi juga untuk perempuan di mana bagi lelaki anda berhak memilih pasangan hidup anda yang masih dara dan bagi perempuan tip-tip di dalam penulisan ini harus di ambil perhatian serius.

Masih ada ruang untuk anda menutup kelemahan diri anda dengan bantuan pelbagai teknologi canggih masa kini , tertulisnya ebook ini bukan bermaksud membuka rahsia anda tetapi memberi anda peluang menutup kelemahan diri, carilah inisiatif terbaik untuk mencari jalan keluar dari masalah ini .

Dara seorang wanita dapat dilihat dengan jelas sekali jika anda pandai menilainya . Tentu sekali anda pernah mendengar cakap orang tua-tua berkenaan mengenal dara melalui pinggul, buah dada, cuping telinga, tapak tangan dan sebagainya . Tapi bagaimana ??

Penulisan ini akan membongkarkan rahsia mengenal dara melalui rambut, dahi, mata, bibir, pipi, hidung, leher, telinga, buah dada, tangan ( tapak & jari ), tumit, pinggul & alat sulit, Sebahagiannya disertakan gambar dan ada sesetengahnya tidak disediakan gambar diatas sebab-sebab tertentu.

KLIK UNTUK MAKLUMAT LANJUT.